LIFESTYLE

10 SINT/KERSTCADEAUS VOOR EEN MAN!

De etalages zijn weer prachtig ingericht met de mooiste spullen en lichtjes.. De sint is in het land. De feestdagen komen sneller dan je denkt! Dus ook de cadeaustress..

Om je een handje te helpen deel ik vandaag 10 leuke cadeaus voor een man. Mocht je je vriend/man willen verrassen of misschien heb je wel een man met lootjes trekken. Persoonlijk vind ik een cadeau voor een man lastiger dan voor een vrouw en er zijn vast meer met mij, dus hopelijk hebben jullie er wat aan!

1 EEN PLAYSTATION SPEL!

Of als je een groot budget hebt, een playstation!

Volgens mij maak je hier iedere man blij mee, jong en oud. Lekker even afzonderen van de wereld en van al je vrienden winnen met fifa, of mensen overhoop knallen met Call of Duty.

Fifa 18 is net uit, en de nieuwste Call of Duty ook. Deze kun je beide kopen via bijvoorbeeld bol.com

PS: Ik ben niet verantwoordelijk voor het feit dat jij minder aandacht krijgt dan de playstation 😉

 

2 EEN VR BRIL!

Valt ook in de categorie gadgets. Dit kun je kopen als hij al een playstation met zijn lievelingsspellen heeft. Kan hij er nog vaker mee spelen. Vooral een tip als je meer tijd voor jezelf wilt 😉
De VR bril op de foto is ook te koop via bol.com

 

3 EEN KOPTELEFOON!

En nog een gadget! Een goede draadloze koptelefoon is handig om mee te sporten of om je mee af te zonderen bijvoorbeeld in het OV. Is dit iets voor de man waar jij een cadeau voor wilt kopen? Deze van bol.com is bestverkocht, heeft een goede beoordeling en ook nog eens een zacht prijsje als je hem vergelijkt met andere merken koptelefoons.

 

4 IETS VOOR IN DE AUTO!

Als je een man hebt die van auto’s houdt, of veel in de auto zit is een accesoire voor in de auto een goed cadeau. Denk aan een telefoonhouder of een lekker autogeurtje van rituals.
De auto parfum op de foto kun je hier kopen. Deze ruikt trouwens heerlijk en je doet er ook lang mee!

 

5 VERZORGINGSSPULLEN!

Voor de verzorgde mannen onder ons, een product van Rituals is altijd goed. Een pakketje zoals deze maak je volgens mij iedere man blij mee en het geeft ook nog eens leuk weg in zo’n mooie verpakking.

 

6 EEN BOEK!

Voor de boekenwurmen onder ons. Als je een cadeau zoekt voor een man die van lezen houdt, is een boek altijd goed. Houdt hij van voetbal? Dan is dit boek van Johan Cruijff wellicht een idee!

 

7 EEN ACTIVITY TRACKER!

Een activity tracker zoals de Fitbit is leuk voor de healthy boys! Of voor de niet-healthy boys met goede voornemens voor 2018 😉 Met dit apparaatje die je als horloge draagt kun je zien hoeveel stappen je loopt, hoeveel uren je slaapt etc. Een leuke gadget lijkt me!
De fitbit is goed beoordeeld en koop je hier.

 

8 EEN PASJESHOUDER!

Een luxe pasjeshouder is een mooi en praktisch cadeau. Deze van Secrid ziet er mooi uit en is praktisch omdat hij klein is en met 1 druk op het knopje alle pasjes naar boven schuift. Je koopt hem hier.

 

9 SOKKEN!

Mocht je nou echt niet weten wat je moet kopen, ga dan gewoon voor sokken! Sokken zijn altijd goed. Happy socks verkoopt leuke sokken met printjes waar iedereen happy van wordt 😉 Ik vind deze kerstsokken-box echt leuk!

 

10 EEN CADEAUBON!

Een cadeaubon is altijd goed, en je laatste redding voor als je écht geen cadeau weet! Afhankelijk van de leeftijd en interesses van de man voor wie jij een cadeau zoekt, kun jij een bon uitkiezen. Ga bijvoorbeeld voor een bon van bol.com of mediamarkt en je zit altijd goed. Veel succes! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *