FASHION

MIJN 10 FAVORIETE WEBSHOPS!

 

 

Online shoppen, who doesn’t love it? Achter je schermpje vanuit je luie stoel is toch echt wel de manier om je garderobe uit te breiden tegenwoordig. Hoewel het ergens zonde is dat we steeds minder in fysieke winkels ons geld uitgeven, en er hierdoor steeds minder winkels overblijven, doe ik er net zo hard aan mee.. Het is gewoon zo makkelijk! 1 druk op de knop en de volgende dag staat de postbode (die jou waarschijnlijk al kent door de vele pakketjes altijd) voor de deur, en je hebt nog niet eens betaald.. Thuis kun je lekker op je gemak de items passen en kijken of je leuke combinaties kunt maken met je huidige garderobe. Ik kan niet meer zonder en ben stiekem wel een beetje verslaafd.. Maar goed, er zijn ergere verslavingen, toch? 😉

Vandaag deel ik mijn 10 favoriete webshops met jullie!

1 H&M

Voor jullie ongetwijfeld bekend. Ik koop echt al jaren kleding bij H&M, vroeger vooral in de winkels zelf, als ik weer eens een shopdagje plande met mijn beste vriendin, maar de laatste tijd vooral online. De optie om per maandfactuur te betalen vind ik ideaal gezien ik altijd best veel terugstuur. Ook zijn er af en toe leuke acties en kortingscodes. Zo heb ik laatst met mijn H&M club punten een half jaar gratis verzending ‘gekocht’. Retourneren is overigens gratis.

2 Zara

Ook vast bekend bij jullie! Zara is de laatste tijd een van mijn favoriete winkels/webshops. Ik kan er eigenlijk altijd slagen en de pasvorm is gewoon goed voor mij. Al mijn jeans komen eigenlijk van de Zara! Boven de 50 euro betaal je geen verzendkosten bij een online bestelling en je kunt achteraf betalen als je kiest voor Klarna als betaalwijze. Ook bij Zara is retourneren gratis.

3 Zalando

Wie kent Zalando niet? Zalando is voor mij de nieuwe Wehkamp (sorry Wehkamp).

Ze verkopen veel verschillende merken en ook vind ik hun eigen merk genaamd Even & Odd een topmerk! Helaas bieden ze geen betaling met Afterpay of Klarna aan.

Nog wel een tip, schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt 10 procent korting op je bestelling bij een minimum bestelwaarde van 75 euro. Ook kun je wel eens een kortingsbon van ze op je deurmat zien vallen. Retourneren is gratis.

4 Asos

Asos is een Engelse website die net als Zalando heel veel verschillende merken verkoopt. Over het algemeen vind ik al deze merken leuk, en bestel ik hier eens in de zoveel tijd een aantal items. Tegenwoordig kun je afrekenen met Ideal, en is zelfs hier retourneren gratis! Toppp!

5 Stradivarius

Een leuke winkel die ik nog niet heel lang geleden heb ontdekt. Voor mijn gevoel net even wat anders dan H&M en Zara en iets minder kans dat je hele omgeving in dezelfde nieuwe kleding als jij loopt ;-).

Gratis verzending bij bestellingen boven 70 euro. Ook hier kun je voor Klarna als betaalwijze kiezen zodat je niet direct hoeft te betalen.

6 Mango

Ook een toppertje, de Mango! Dit is niet een shop waar ik wekelijks iets koop maar eens in de zoveel tijd zie ik er echt mooie items!
Verzending is gratis, betalen kan nog niet met afterpay of Klarna dus zul je met Ideal of creditcard moeten doen. Retourneren in de winkel is gratis, als je het per post doet moet je dit geloof ik zelf bekostigen!

Extra tip: meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10 procent korting op je bestelling.

7 Boohoo

Opnieuw een leuke Engelse keten die (gelukkig) ook naar Nederland verzendt. In tegenstelling tot Asos is Boohoo echt een shop die alleen hun eigen merk verkoopt. Ze hebben er heel vaak leuke kortingsacties. Deze zijn eigenlijk niet te missen en verschijnen direct in beeld als je naar de site gaat. Verzendkosten naar Nederland zijn 7 euro maar als je boven de 50 euro besteedt en de code NED50 intypt krijg je gratis verzending! Betalen kan ook hier tegenwoordig met Ideal en retourneerkosten zijn voor eigen rekening. Dit is wellicht iets om rekening mee te houden!

8 Pull & bear

Dit merk heb ik ook nog niet lang geleden ontdekt en ik vind het echt een topmerk! Net als Stradivarius net even wat anders dan altijd maar H&M en Zara.

Betaling kan via Klarna (YES!) en retourneren (aan huis!) is gratis.

9 Loavies

Dit vind ik misschien wel een van de leukste Nederlandse webshops. Vaak nieuwe collecties en altijd wel iets wat ik wil! Afrekenen kan met Afterpay. Verzendkosten onder 75 euro zijn 4,95 en erboven gratis. Retourneren is helaas voor eigen rekening.

10 River island

Al een tijdje favoriet bij mij. Ik vind dat ze gewoon echt toffe items verkopen! In de winkel kan ik nooit zo goed slagen dus weer een goede reden om mijn aankopen online te doen. Betalen kan met Ideal of creditcard. Verzending kost 6 euro, retourneren is gratis.

Zo, dat waren ze! Mijn 10 favoriete webshops. Wat is jouw meest favoriete webshop?

1 thought on “MIJN 10 FAVORIETE WEBSHOPS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *