FASHION

10 WINTERJASSEN ONDER DE €100,-

Ik vind de huidige herfst/wintercollectie zo mooi dat ik eigenlijk geen winterjas kon kiezen! Daarom besloot ik om 10 mooie jassen met jullie te delen met de linkjes erbij zodat jullie ze meteen kunnen shoppen!

1 Mijn favoriet, die ik al heb weten te bemachtigen: Imitatiebont jas met luipaardprint van H&M
Helaas is hij uitverkocht, maar wie weet komt hij weer! Ik zet een item bij H&M altijd bij mijn favorieten en dan check ik regelmatig of het weer op voorraad is.
Voor wie niet kan wachten: Pull & Bear heeft er ook één!

2 Een roze variant van de zara
Ik vind deze ook echt prachtig! En imitatiebont is ook zo lekker warm!

 

3 Bikerjack van imitatiesuède van H&M
Ik hou van bikerjacks, ze zijn overal mee te combineren. Helaas worden ze in het najaar al snel te koud. Gelukkig zijn er nu bikerjacks met imitatiebont aan de binnenzijde zodat je toch een beetje warm blijft!

4 Wollen jas met ruiten van H&M
Dit printje met ruiten zie ik nu echt overal, and I like it! Ik zou hem combineren met een trui in een leuke kleur en een blauwe jeans, aangezien het met zwart/wit misschien een beetje te netjes wordt naar mijn idee.

 

5 Oudroze wollen mantel van H&M
Deze vind ik ook echt super mooi! Oudroze is echt een kleur van nu, en volgens mij staat dit iedereen..

6 Teddy jas van Stradivarius
Een teddy jas staat hoog op mijn wishlist! Deze valt oversized, wat ik ook echt tof vindt. De kans is groot dat ik deze snel bestel!

7 Camel mantel van Zara
Een echte musthave! Camel kun je bijna overal leuk mee combineren!

8 Rode mantel van Bershka
Voorheen hield ik niet zo van rood, maar ik merk dat ik rood steeds mooier vind! Ik vind deze jas echt mooi, ook deze valt een beetje oversized waardoor het een mooie combinatie is van netjes en stoer.

9 Groene imitatiebontjas van Bershka
En nog een imitaitebontjas! Donkergroen en imitatiebont vind ik een top combi!
Hij is er ook nog in meerdere kleuren, ik vind ze allemaal tof.

10 Zwarte oversized jas van Stradivarius
I looove oversized! Het zit heerlijk en ik vind het er echt gaaf uitzien!

 

Dat waren ze alweer! Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik. De kans is groot dat ik binnenkort mijn collectie uitbreid met één (of meerdere, haha) van deze jassen..

2 thoughts on “10 WINTERJASSEN ONDER DE €100,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *