BEAUTY

DE BESTE ZELFBRUINER EVER!

We hebben het allemaal wel eens gehad…. We vonden onszelf bleekjes en wilden snel een kleurtje op doen.. Gewoon omdat je er dan gezonder uit ziet of voor een feestje.

We slaan onze slag met een random zelfbruiner waarvan op de verpakking wordt gezegd dat je een zomerse, natuurlijke bruining krijgt. Om er vervolgens (te laat) achter te komen dat we niet bruin maar ORANJE zijn geworden.. Scrubben geblazen! Waarna je achterblijft met een droge, rode huid en een zelfbruiner die je nooit meer gaat gebruiken..

Ik had de hoop al opgegeven, dan maar weer regelmatig naar de zonnebank. Lekker dwars omdat ik wel weet dat dit helemaal niet zo goed is. Maar ja wie mooi wil zijn ;).

Tot ik een avondje ging stappen met mijn vriendin, en ik haar druk bezig zag met zelfbruiner, en het effect tot mijn verbazing echt heel mooi was!
Het bleek de zelfbruiner van Marc Inbane te zijn, in combinatie met de handschoen die je erbij kunt kopen. Ik was eigenlijk direct overtuigd en heb hem, ondanks dat hij niet goedkoop is, gekocht en nog steeds ben ik er erg blij mee! Ik heb hem nu al een jaar en hij is nog niet op. Ik gebruik hem niet dagelijks, dit is ook niet nodig gezien het kleurtje wel een paar dagen blijft hangen. Laten we zeggen dat ik hem 1 keer per week gebruik voor mijn gezicht. Eigenlijk gebruik ik hem zeer weinig voor de rest van mijn lichaam, want deze delen blijven bij mij veel langer bruin bijvoorbeeld na een zonvakantie.

Ik zal jullie wat meer vertellen over deze super zelfbruiner!

 

 

Het is de Marc Inbane Natural tanningspray (200ml) en de Marc Inbane glove.

De glove, die je er overigens los bij moet kopen, is speciaal ontwikkeld voor plekken als bijvoorbeeld de achterkant van je benen. Persoonlijk gebruik ik de glove altijd als ik de spray aanbreng, dus ook op mijn gezicht. Dit vind ik fijn werken voor een natuurlijk resultaat zonder vlekken. Laat dat nou zijn wat we willen!

Ik heb het verschil voor jullie vastgelegd!

Links is zonder de tanningspray en rechts met. Ik heb hier maar een klein beetje gebruikt. Zo creëer je een heel natuurlijk effect. De kleur is goed op te bouwen, hij kan dus nog wel bruiner zonder dat het onnatuurlijk lijkt. Zelf vind ik dit bruin genoeg!

De tanningspay en de glove zijn te koop op www.marcinbane.com. De tanningspray (200ml) kost 39,95 en de glove 9,95.

Zoals ik al zei is dit niet de goedkoopste tanningspray maar voor mij wel de beste, en vind ik hem echt het geld waard, ook gezien je er over het algemeen best lang mee doet!

Heb jij wel eens een slechte ervaring gehad met een zelfbruiner? Let me know!

2 thoughts on “DE BESTE ZELFBRUINER EVER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *