FASHION

OUTFIT OF THE DAY: SWEATER & FAUX FUR!

Ik vond het wel weer tijd voor een outfit of the day!
Vandaag laat ik jullie één van mijn favoriete truien zien, en mijn nieuwe fake fur jas.

 

Ik draag een faux fur jas van Bershka die je hier shopt. Misschien heb je hem al voorbij zien komen in mijn blog over 10 mooie winterjassen. Ik kon hem niet weerstaan en bestelde hem een paar weken geleden toch.
Hierbij draag ik een simpele zwarte jeans van Pieces en mijn biker laarsjes van Nikkie.
Ook kun je hier mijn nieuwste aankoop bewonderen, mijn nieuwe tasje van Furla! Deze shop je hier.
Ik wilde hem al zooo lang en ben zo blij dat ik hem eindelijk heb! Ik slaap er ook mee 😉

Onder mijn jas droeg ik deze trui van H&M. Ik ben echt gek op deze trui want hij is zooo zacht! En die tekst aan de achterkant maakt hem af. Hij is zo te zien helaas momenteel uitverkocht. Wellicht kun je hem nog tweedehands shoppen op bijvoorbeeld United Wardrobe.

Ik hoop dat jullie mijn outfitje weer leuk vonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *