FASHION

OUTFIT OF THE DAY: OVERKNEES!

Je houdt er van of je vindt ze verschrikkelijk: overknees.
Ik heb ze altijd al mooi gevonden, alleen kon ik nooit een paar vinden die ik wilde.
Ik heb heel vaak een beeld van iets in mijn hoofd, en als ik dat niet kan vinden koop ik het niet. Tot ik dit paar op de Zara site spotte en ik op slag verliefd werd! Ze zijn echt prachtig en classy. Deze overknees hebben een stoere zool zodat ze niet ordinair lijken. Het ligt er trouwens ook aan hoe je ze combineert. Ik zelf zou ze nooit met een kort, strak jurkje combineren maar juist met wijdere items die net iets boven de laarzen vallen zodat je een heel klein stukje huid/panty ziet.

Ik heb de laarzen zoals je ziet gecombineerd met een gebreid jurkje van H&M, een panty en voor buiten een leren jasje. Dit is het jasje die ik in een vorige outfitpost ook al met jullie heb gedeeld. Hij is van een oudere collectie van Zara.

Het tasje is ook van een oudere collectie van Zara, maar bijna elk tasje staat hier wel bij! 🙂

Ik ben benieuwd wat jullie van overknees vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *