FASHION

OUTFIT OF THE DAY: VINYL ROK

De eerste outfitpost op mijn blog!
Zoals jullie waarschijnlijk wel door hadden houd ik erg van fashion. Daarom lijkt het me leuk om regelmatig ‘Outfit of the day’ posts met jullie te delen.
Ik heb afgelopen week weer een aantal pakketjes binnen gekregen met leuke kleding die ik dan ook altijd direct aan wil trekken.

Vandaag droeg ik deze outfit!:

De trui is van H&M en shop je hier. Helaas is hij uitverkocht maar houd het even in de gaten, hij komt vast terug!
Ik ben echt verliefd op de trui, hij zit heerlijk oversized, is zacht en warm, en staat overal leuk bij. Een zwarte broek, een rok, een blauwe spijkerbroek, you choose! Sowieso vind ik kobaltblauw echt super mooi!

Ook het vinyl rokje is van H&M en shop je hier. Deze is op het moment van schrijven wel op voorraad!
Je moet ervan houden, maar ik vind de vinyl trend echt gaaf!
Juist met een wijde trui erboven en stoere laarsjes maakt dat het een stoere look wordt. Zelf zou ik hier nooit hakken onder dragen omdat ik het dan té vind.

De laarsjes zijn van River Island. Helaas zijn ze van een vorige collectie dus zijn ze niet meer verkrijgbaar maar je shopt hier vergelijkbare.
Ik hou van cut out boots omdat ze je outfit echt af kunnen maken. Met een jeans en glittersokken of een visnetpanty staan ze ook erg leuk omdat je de sokken/panty er dan een klein stukje doorheen ziet.

Ook niet geheel onbelangrijk, de panty is van de Wehkamp!
Ik ben nog in mijn zoektocht naar dé perfecte zwarte panty, maar deze maakt zeker kans. Al zou ik voor de winter een nog iets dikkere willen. Tips zijn altijd welkom!

Dat was mijn outfitje van vandaag. Ik ben benieuwd of jullie hem net zo leuk vinden als ik!

2 thoughts on “OUTFIT OF THE DAY: VINYL ROK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *