FASHION

STYLE THE BUMP #1

De gemiddelde zwangerschapskleding is nou niet helemaal mijn ding. Ik vind bijna alles te degelijk en ik zou me direct 20 jaar ouder voelen als ik bepaalde kleding zou dragen. Dat doen we dus even niet!
Ook is het eigenlijk best wel zonde om veel zwangerschapskleding aan te schaffen omdat je het maar een paar maanden kunt dragen. Ik heb in principe nog maar +- 2 maanden ‘te gaan’ en dus wil ik eigenlijk geen zwangerschapskleding meer kopen. Ik heb wel een aantal items gekocht, want een gewone jeans kun je na een aantal weken zwangerschap uiteraard wel vergeten, maar heb het heel beperkt gehouden en ik wil jullie vandaag laten zien wat voor ‘normale’ kleding je kunt dragen tijdens je zwangerschap. Natuurlijk verschilt dit ook per persoon, ik ben (nog) niet mega en waarschijnlijk kan ik deze kleding niet tot het einde dragen, maar dat maakt niet uit want deze kleding kan ik in ieder geval na mijn zwangerschap nog door dragen!

Ik heb het ‘geluk’ dat ik in de zomer zwanger ben, want jurkjes zijn meestal wel wat wijder en lekker comfy om te dragen met een buikje. Ik laat jullie vandaag mijn 3 favoriete jurkjes zien die dus niet onder de maternitykleding vallen.

 

OUTFIT #1

Ik draag hier een jurk van ASOS eigen merk. Het is een lekker luchtige lange jurk, bukproof 😉 en heeft veel stretch. Hij zit echt heerlijk dus ik kan hem iedereen aanraden, en nog beter nieuws, hij is nu in de sale! Je shopt hem hier.

Het tasje is van Furla, het perfecte crossbody tasje en shop je hier.

De schoenen zijn mijn good old witte Stan Smithjes, en de zonnebril is van Ray-Ban.

 

OUTFIT #2


Liefde voor bodyconjurkjes als je zwanger bent! Je buikje komt hier mooi in uit en gezien ze vaak veel stretch hebben, zoals deze, zit het gewoon comfortabel. De jurk die ik draag is van H&M, je shopt hem hier. Het is ook leuk om hier veel sieraden bij te dragen als je hem zo te basic vindt.
Ook draag ik hier mijn nieuwe liefdes, Nike Air Max 1 in het wit! Efraïm roept eigenlijk al sinds het begin van onze relatie dat hij deze schoenen zo tof vindt bij meisjes, en gezien ik op zoek was naar nieuwe witte sneakers moest ik er nu maar eens aan geloven, en naast dat ik ze toch ook eigenlijk wel heel tof vind, lopen ze goddelijk! Je voeten kunnen vooral tijdens je zwangerschap wel een beetje extra liefde gebruiken dus deze schoenen zijn echt perfect voor nu. Ook hier draag ik weer mijn Ray-Ban zonnebril en Furla tasje.

OUTFIT #3

Luipaardprint is altijd goed! Mijn verslaving zoals je waarschijnlijk wel weet als je me een beetje kent. Deze topper shopte ik ook bij H&M. Ik zie dat hij nu in de sale is, wat in principe top is, alleen zijn er helaas weinig maatjes over. Klik hier voor de shoplink.

Mijn hoedje is ook van H&M, lekker zwangerschapsmasker-proof, maar van de collectie van vorig jaar dus helaas kan ik deze niet meer vinden, maar er zijn ongetwijfeld lookalikes te koop bij andere webshops.

Het tasje is van Zara en shop je hier. Ik vind het super leuk dat je deze op 2 manieren kunt dragen, namelijk als crossbodybag maar ook als heuptasje! Helaas gaat dat laatste hem nog even niet worden met mijn belly 😉

Onder dit outfitje draag ik lekkere comfy slippers. Tegenwoordig als het heel warm is vind ik de struggle om schoenen aan te doen te groot met een buik die steeds meer ‘in de weg zit’ en kies ik vaker voor slippertjes!

Zo, dat waren ze! Ik hoop dat jullie de lookjes leuk vinden en wellicht zit er nog iets voor je bij. Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *