FASHION

STYLE THE BUMP #2

Het ‘leuk aankleden’ wordt naarmate het derde trimester vordert toch echt wel een dingetje. Ik ben nu 37 weken zwanger en groei zelfs bijna uit mijn maternity kleding! Ik merk dat het me ook steeds minder uitmaakt, ik focus me op de komende bevalling en baby, ben lekker thuis aan het rommelen en ben tegenwoordig al blij als ik mijn schoenen weer aan heb gekregen. Ook pak ik steeds vaker Efraïm zijn garderobe erbij, zijn shirts en sweaters passen me momenteel perfect!
Natuurlijk doe ik nog wel een beetje mijn best als we iets buiten de deur gaan doen, en daarom laat ik vandaag weer 2 outfitjes zien om de preggo’s onder jullie misschien toch te inspireren met kleding voor als je hoogzwanger bent.

OUTFIT #1


Dit is toch wel één van mijn favoriete zwangerschapsjurkjes! Als je hem ziet zou je echt niet zeggen dat dit zwangerschapsmode is en daar hou ik van. Hij zit lekker, is lang genoeg en lekker rekbaar. Het jurkje is van Mamalicious via Asos en als je het mij vraagt kun je op die webshop echt de allerleukste zwangerschapskleding kopen! Ik heb misschien 8 items gekocht die echt zwangerschapsmode zijn (denim tuinbroek, zwarte jeans, basic shirt en 5 jurkjes) en 5 items hiervan komen van Asos. Ik hou van die webshop! Het linkje naar het jurkje vind je hier. Helaas is hij inmiddels uitverkocht maar kijk even rond op Asos en naar het merk Mamalicious en ik weet zeker dat er nog veel meer leuks is! Ik zit er overigens aan te denken om mijn zwangerschapskleding verkopen, dus mocht je hier in geïnteresseerd zijn let me know!
De bikerboots zijn van Nikkie en het tasje van Furla.

OUTFIT #2


Het bloemenprintje was ook een favoriet van mij deze zomer! Een paar jaar geleden zou ik het nooit dragen maar ik vind het nu echt heel leuk! Dit jurkje heb ik mijn hele zwangerschap kunnen dragen, met een klein buikje en met een grote buik ook nog steeds. Op de koudere dagen kan er een jeans onder en op de warmere dagen droeg ik hem lekker met blote benen. Dit jurkje is van Boohoo. Ik vind Boohoo ook echt een leuke webshop, ook hun maternity collectie is echt even wat anders dan bij de reguliere Nederlandse winkels. Het nadeel is alleen dat je naast verzendkosten retourkosten naar Engeland moet betalen. Houd hier dus rekening mee.
Onder mijn jurkje draag ik mijn comfy stan smithjes. Deze shop je hier.

Liefs!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *