LIFESTYLE

UPDATE: 18 WEKEN ZWANGER!

Op het moment van schrijven ben ik alweer 18 weken en 3 dagen zwanger. De tijd vliegt echt voorbij, en daarom vond ik het tijd voor een update!

Ik ben inmiddels een beetje omgeschakeld dat ik echt geen zoon, maar een dochter krijg. Dit vond ik overigens helemaal niet moeilijk maar ik vind het soms nog steeds lastig te geloven. Ik had gewoon nooit verwacht ooit een dochter te krijgen en zie me nu, dagelijks allerlei webshops afgaan op zoek naar leuke jurkjes, haarbandjes en luipaardprintjes. Ik heb er absoluut een nieuwe hobby bij!

De afgelopen 2 weken heb ik dus vooral nog even lekker op een roze wolk gezeten (eigenlijk nog steeds) en verder rustig aangedaan. De extra vrije dagen bevielen me goed, even een beetje me-time, wat nu nog kan, en weer wat meer samen met Efraïm die sinds kort doordeweeks van maandag tot en met vrijdag niet thuis is in verband met werk. In het begin viel dit me best wel zwaar, voor mijn gevoel kon ik heel veel niet met hem delen omdat hij slecht bereikbaar was, en alles in het huishouden komt ineens op mij aan, maar het begint steeds meer te wennen en we genieten extra van de weekenden. Zo zijn we direct wezen shoppen het weekend na de Gender reveal party, doen we leuke dingen samen en treffen we al kleine voorbereidingen voor de babykamer.

Ik voel me nog steeds super goed, heb geen kwaaltjes en nog steeds geen wc-pot geknuffeld. Eigenlijk vergeet ik soms dat ik zwanger ben, totdat, jaja, mijn kleine meisje beweegt in mijn buik! Want dat voel ik sinds een week ongeveer. Het is zo’n apart gevoel en ik kon eerst bijna niet geloven dat het echt de baby was die ik voelde, omdat ik dacht dat het nog best vroeg was. Maar inmiddels weet ik het echt zeker, want het voelt toch anders dan anders en ze reageerde eergisteren op mijn hand die ik op mijn buik legde. Zo bijzonder!

De laatste keer Moeders voor Moeders!

 

Inmiddels is Moeders voor Moeders afgelopen en zit ik alweer een tijdje in het tweede trimester. Mijn buikje begint steeds meer te groeien waardoor het niet meer lijkt alsof ik wat ben aangekomen maar je gewoon echt ziet dat ik zwanger ben. Wat trouwens ook best mag als je bijna op de helft bent. Over anderhalve week heb ik de 20-wekenecho, weer een spannend moment maar ik probeer me er niet te druk over te maken. Dat helpt toch niets! Tot die tijd lekker genieten van de kleine in mijn buik en van het feit dat ik me zo goed voel.

18-weken buikje!

 

Tot de volgende update!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *