LIFESTYLE

UPDATE: 24 WEKEN ZWANGER!

Het is gewoon alweer 6 weken geleden dat ik iets voor jullie heb geschreven. ZES! De tijd vliegt zo erg! Ik vond het hoognodig om jullie weer eens een update te geven, dus bij deze.

Ik ben inmiddels 24 weken zwanger, een half jaar! Dat klinkt zo lang! Ik sta steeds vaker stil bij het feit dat het nog maar een paar maanden (iets meer dan 3) duurt voordat ik MOEDER ben! Bizar..

Doordat ik het zo druk heb met werk en alle voorbereidingen en de dagelijkse dingen, vergeet ik om af en toe stil te staan bij het feit dat ik straks een dochter heb. (En vergeet ik te bloggen 😉 ) Ik wil de laatste maanden nog veel genieten van mijn zwangerschap, en de schopjes in mijn buik die steeds duidelijker worden, het fantaseren over hoe het zal zijn met een baby, hoe ze er uit zal zien etc.. Want voor je het weet is ze er!

Er is de afgelopen weken een hoop gebeurd, zo hadden wij een goede 20-weken echo (wat een opluchting!), heet ik eigenlijk geen Burema meer, maar Wagenaar.. Jaja, ik mag officieel de achternaam van Efraïm dragen! Wij hebben op 11 juni partnerschap laten registreren om meerdere redenen. De komst van een baby was de voornaamste. Alles is zo in één keer goed geregeld en wij heten straks alle drie Wagenaar, dat vonden we wel het mooiste! 🙂

11-06-2018

 

Ook zeul ik tegenwoordig dik 7 kilo extra mee. De kilo’s vliegen er echt aan de laatste weken! (En ze moeten er ook weer af, thanks for reminding Efraïm, zo heerlijk subtiel altijd die mannen). Maar ik maak me er eigenlijk verbazingwekkend genoeg helemaaal niet druk om! Ik had vooraf gedacht dat ik het wel lastig zou vinden om mijn lichaam zo te zien veranderen, van (redelijk) strakke buik naar bolle buik en de kilo’s vliegen me om de oren, maar ik vind het echt niet erg. Ik kan me op dit moment alleen maar druk maken om de baby en alle voorbereidingen, de rest zien we later wel. Natuurlijk probeer ik zo gezond mogelijk te eten, maar ik heb ook wel eens cravings en ik geef daar ook gewoon aan toe.

Ik had me overigens wel voorgenomen om meer te gaan sporten tijdens mijn zwangerschap. Deze missie is gefaald. Gezien ik het de laatste weken zo druk heb, vind ik het echt lastig om een gaatje (en motivatie) te vinden om te gaan sporten.. Zoals jullie weten is Efraïm alleen in het weekend thuis en wil ik hier ook echt van genieten zonder al te veel verplichtingen, en op maandag is mijn vrije dag vaak op één of andere manier ook gauw gevuld met van alles en nog wat zoals het huishouden. (housewifey goals)
Het is maar een geluk dat ik een hond heb zodat ik nog een beetje in beweging blijf en de kilo’s er niet nóg sneller aanvliegen 🙂

Die buik begint overigens ook steeds meer in de weg te zitten. Ik ben een buikslaper maar helaas kan ik al een tijdje niet meer op mijn buik liggen. Veters strikken wordt iets lastiger en spontaan iets van de grond oprapen gaat iets minder soepel. Ik heb ook echt een groeispurt gehad de afgelopen weken. In mijn kast blijft er weinig kleding over die me goed zit en er nog een beetje flatteus uit ziet, maar mij hoor je niet klagen.

DE 24-WEKEN BELLY!

 

Het kamertje voor de kleine is inmiddels al grotendeels af. Het gaat nu vooral nog om de details. Ik zal binnenkort een babyroomtour online zetten! Ik vond/vind het zó leuk om met de babykamer bezig te zijn.. Alle baby-voorbereidingen vormen een nieuwe hobby voor mij. De kinderwagen is inmiddels ook binnen en daarmee zijn alle grootste aankopen in huis gehaald. Ik ben nou eenmaal zo iemand die liever alles met 25 weken klaar heeft dan met 35 weken..

 

BABYROOM SNEAK PEEK!

 

DE KINDERWAGEN! BUGABOO CAMELEON 3 ALL BLACK

 

Als jullie nog leuke babymusthave-tips voor me hebben, laat het me weten!

Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *