LIFESTYLE

UPDATE: 40 WEKEN ZWANGER!

Ik had nooit gedacht dat ik de 40 weken zou halen en vandaag is het toch zover, mijn uitgerekende datum!
Het is eigenlijk best wel gek, je leeft zo uit naar deze datum maar het hoeft natuurlijk helemaal niet te betekenen dat je deze datum haalt, of dat je baby daadwerkelijk komt op deze dag.. Vanaf nu is het écht afwachten in plaats van aftellen. Het enige wat zeker is, is dat ik binnen nu en 2 weken mijn baby ga ontmoeten! Ik denk eerlijk gezegd dat het nog wel eventjes kan duren omdat ik nog helemaal geen voortekenen heb.. Sorry lieve ongeduldige familie en vriendinnen. 😉 Ik krijg overigens regelmatig de vraag of ik opkijk tegen de bevalling, maar zo voelt het voor mij niet. Het zal zeker geen pretje zijn, maar ik ben gewoon heel erg benieuwd naar alles en ik sta er positief in, en ik denk dat dat ook de beste instelling is die je kunt hebben.

De afgelopen 3 weken vond ik goed te doen maar ik merk wel dat het steeds wat zwaarder is geworden. Een rondje met de hond wandelen is tegenwoordig al een hele work-out en mijn knieën en rug begeven het een beetje. Ik heb eigenlijk nog steeds niks te klagen hoor, ik heb bijvoorbeeld gelukkig helemaal geen last van typische zwangerschapskwaaltjes zoals maagzuur of bekkeninstabiliteit, en volgens mij mag ik mezelf daar wel gelukkig mee prijzen.
De nachten zijn niet meer top, ik word vaak wakker door het gevoel van een volle blaas en draai veel, maar goed, ben ik daar maar vast aan gewend, want doorslapen zit er voorlopig toch niet meer in..

Ik kan wel zeggen dat ik er nu echt klaar voor ben. Ik heb heel lang het idee gehad dat ik het nog wel prima vond om zwanger te zijn en genoot nog heel erg van de laatste voorbereidingen, maar ik ben nu helemaal ready to rumble en wat mij betreft komt ze liever vandaag dan morgen! Ik hoop dan ook dat dit de laatste update was zonder baby. Ik ga me vanaf nu dus maar even inlezen in de trucjes die je kunt doen om een bevalling op te wekken. Baadt het niet dan schaadt het niet 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *