LIFESTYLE

HEB IK EEN VOORKEUR VOOR HET GESLACHT?

Donderdag heb ik een echo voor de geslachtsbepaling! Nu deze nadert ga ik me steeds meer afvragen of er een jongetje of meisje in mn buik woont.. Ik hoor wel eens om mij heen dat er mensen zijn die een sterke voorkeur voor een geslacht hebben. Nu moet ik eerlijk zeggen dat, stel ik had al 3 meisjes, ik een jongetje inderdaad wel heel leuk zou vinden, maar hoe cliché het ook is, als het gezond is dan mag je al van geluk spreken. Ik heb daarom dus sowieso voor deze eerste totaal geen voorkeur. Ik hoop ooit beide geslachten te mogen krijgen omdat het me beide heel erg leuk lijkt om mee te maken. Ik hoor namelijk om me heen dat jongens en meisjes vaak zo’n verschil zijn in opvoeding, maar een ‘jongensmoeder’ of juist ‘meisjesmoeder’ zijn is toch ook super leuk? Je hoort het al, ik heb dus echt totaal geen voorkeur maar ben gewoon heel erg benieuwd. Ook Efraïm maakt het niks uit, ik probeer de afgelopen tijd een beetje te vissen of hij een jongen niet nét iets leuker zou vinden (voetbal, haha), maar hij zegt echt totaal geen voorkeur te hebben en dat vind ik alleen maar mooi! Ik denk zelf heel erg dat het een jongen is, wat ik ook al schreef in mijn vorige blog. Vrijwel alle ‘bakerpraatjes’ wijzen er op dat ik een jongen ga krijgen en ook het naald en draad trucje geeft elke keer bij mij aan dat ik jongens ga krijgen. Als ik hoor dat het een meisje is, sta ik echt versteld en geloof ik niet meer in alle trucjes en bakerpraatjes, haha!

Donderdag is het dus zover! Eerst de echo en ’s avonds hebben we een klein ‘gender reveal’ feestje (als ze het geslacht op goed op de echo kunnen zien, tenminste). Lekker Amerikaans zo’n feestje trouwens. De meningen over zulke feestjes zijn erg verdeeld maar het lijkt mij erg leuk om gezellig samen met mijn familie te ontdekken of wij een jongen of meisje verwachten. Zo kunnen zij ook onze reactie zien! Ik ben zelf fan van zulke filmpjes op youtube en instagram, dus wil ik dit zelf natuurlijk ook, dat begrijp je 😉

Ik heb zo’n zin om los te gaan met shoppen en met de babykamer te kunnen beginnen! Er zijn tegenwoordig ook heel veel mooie neutrale spullen te krijgen die voor beide geslachten leuk zijn maar ik houd toch wel meer van het schattige voor meisjes en het stoere voor jongens. Jullie weten dus wat ik aankomend weekend ga doen!

Ik zal zodra we het geslacht weten dit op mijn instagram en daarna op de blog delen. Stay tuned! Wat denken jullie?

P.S: Ik ben nu wel nieuwsgierig.. Had jij een voorkeur voor een geslacht?

2 thoughts on “HEB IK EEN VOORKEUR VOOR HET GESLACHT?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *